diensten

shapeimage_2-1

ONZE DIENSTEN

Pianostemmen

Behalve het stemmen van vleugels en piano’s zijn we ook gespecialiseerd in de volgende diensten.

Verhuur

Wij verhuren vleugels en piano’s. Bel of email voor meer informatie betreffende prijzen en mogelijkheden

Taxatie

Wij geven volkomen onafhankelijke taxatie- en verkoopadviezen.

Wij hebben een jarenlange ervaring in het taxeren van vleugels en piano’s. Het kan zijn dat u een piano wilt kopen, maar niet zeker weet of de kwaliteit wel in verhouding staat tot de vraagprijs en of de piano überhaubt wel goed in orde is. Bij taxaties zetten wij onze bevindingen op papier, zodat u rustig ons verslag kunt bekijken en misschien wel wil gebruiken bij het onderhandelen over de prijs. Natuurlijk laten wij u ook weten wat wij een redelijke prijs voor het instrument vinden. Onze werkwijze is realistisch. Wij denken dat u er meer mee gediend bent te weten wat naar onze ervaring een realistische “straatprijs” is, dan een overtrokken, complimenteus vlijerig bedrag als het om de realistische taxatie van uw eigen vleugel of piano gaat.

Reparatie en restauratie 

Wij zorgen voor professionele reparaties en complete restauraties.

U wordt altijd volkomen betrokken bij reparaties en/of restauraties. We bedoelen daarmee, dat we u laten zien wat er aan uw instrument mankeert. Vervolgens geven we alle opties. Van wat puur noodzakelijk is om uw instrument bespeelbaar te maken tot reparaties die misschien meer van cosmetische aard zijn. We koppelen de prijs van een reparatie of restauratie ook altijd aan de reële waarde van uw instrument. De meeste eenvoudige reparaties verrichten gewoon bij u aan huis. Slechts als het niet anders kan en altijd eerst in overleg met u, wordt uw instrument naar de werkplaats gebracht. Natuurlijk specificeren we eerst alle kosten en vervolgens bepaalt u wat u precies gedaan wilt hebben.

Makelaar in vleugels en piano’s / aankoopbegeleiding

Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden bij de aankoop of verkoop van een piano of vleugel. Omdat wij op de hoogte zijn van mensen en piano-ateliers die hun vleugel of piano te koop aanbieden (soms zijn dat klanten en kennen wij het instrument persoonlijk) zijn we altijd wel in staat gebleken iets moois tot tevredenheid van onze klanten te vinden. Zie ook website http://www.pianomakelaar.nl

Meer specifiek:

We hebben een lange ervaring in het zoeken en bemiddelen bij aankoop of verkoop van een vleugel of piano.

AANKOOP
Zo kunnen wij u (in sommige gevallen kosteloos voor u) helpen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte vleugel of piano. Daar wij regelmatig seminars voor onze collega-stemmers en reparateurs geven, zijn we met alle professionele pianobedrijven in Nederland bekend. We weten precies wie goede service en after-sales levert en wie daar (helaas) minder in is. Wij weten ook welke restaurateurs goed zijn en welke minder goed, wie garantie geeft en hoelang. Wat je van zo’n garantie mag verwachten en wat je bij aankoop allemaal nog standaard kunt bedingen. Vaak zijn aspirant kopers daarvan niet goed van op de hoogte.

Ook springen wij voor u in de bres als er achteraf wat aan uw instrument moet gebeuren en de zaak waar u uw instrument gekocht heeft zich niet meer zo bereidwillig betoont of u met een kluitje in het riet probeert te sturen, met argumenten waarvan u bij gebrek aan kennis niet weet of ze steekhoudend zijn of niet. Dit soort van incidenten komen ook voor bij zogenaamd gerenommeerde bedrijven.

Wij zijn door onze ervaring goed in staat ons in te leven in uw wens voor wat betreft de klank en het karakter van het door u gezochte instrument. Daar wij aan geen enkele pianozaak gebonden zijn, kunnen we volkomen vrij en onafhankelijk advies geven.

VERKOOP
Misschien heeft u een waardevol instrument dat u wilt verkopen. Juist omdat we een naam gekregen hebben met onze makelaardij, hebben we altijd wel personen die op zoek zijn naar een instrument. Vandaar dat we ook bijna altijd wel slagen in de bemiddeling bij verkoop van uw instrument.

U mag ons altijd vrijblijven benaderen als u meer wilt weten over aan- of verkoop van uw instrument.

Stemmen en onderhoud van Fender Rhodes

pianostemmen pianostemmen pianostemmen pianostemmen pianostemmen pianostemmen

pianostemmer pianostemmer pianostemmer pianostemmer pianostemmer pianostemmer